MelodieHarp

Heeft u creatieve kinderen?

Zoekt uw kind een extra uitdaging en is hij/zij altijd bezig met muziek? Koop dan een MelodieHarp (voorheen Cimbaal). Een perfect instrument om –vanaf 6 jaar– spelenderwijs muziek te leren maken.

Maat en ritme leren.

Het lesmateriaal kan worden aangepast aan het niveau van uw kind. Wordt het eerste niveau beheerst, dan is uitbreiding naar het tweede niveau een kleine stap. De overgang naar het derde niveau is daarna ook makkelijk te maken. Ieder volgend niveau houdt uw kind “scherp” en het geeft veel voldoening wanneer het dan ook gaat lukken.

Noten leren lezen.

Bij het derde niveau is het “echte” notenlezen begonnen en kan ook worden geoefend op een keyboard. Hierdoor is de overgang naar piano nog slechts een kwestie van tijd.

Voorsprong op klasgenootjes.

Tijdens de gehele muziekles-periode komen belangrijke ontwikkel elementen aan bod: lezen, rekenen, taal én motoriek (héél belangrijk). Uw kind krijgt hierdoor een voorsprong op leeftijdgenootjes. En na verloop van enige tijd, kan de overstap naar andere muziekinstrumenten makkelijker worden gemaakt. Uw kind heeft namelijk al veel handigheid en begrip ontwikkeld voor het omgaan met: ritme, melodie en notenlezen.

De MelodieHarp stemmen, hoe gaat dat?

MelodieHarp: Opzetten Snaren en Stemmen.

Opzetten snaren en stemmen van de MelodieHarp

Geplaatst door MelodieHarp op Zondag 28 juni 2020

De MelodieHarp in de praktijk?

Wil je zien hoe het er aan toe gaat bij onze lessen? Bekijk ons laatste bericht, daar vind je enkele filmpjes van onze lessen met de MelodieHarp.

Bestel hier een melodieHarp